Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Professor Dahls gate 44 B - Frogner barnehage - totalrehabilitering

Omsorgsbygg Oslo kf skal totalrehabilitere Frogner barnehage. Frogner barnehage har vært i drift som barnehage i lang tid og ble stengt ned 31. 21. 2020. Barnehagen er flyttet over til en midlertidige lokaler i påvente av ferdigstillelse av nye Frogner barnehage.
Eksisterende 3 bygninger og uteareal står på gul liste. Det er behov for totalrehabilitering av eksisterende bygninger. Til å imøtekomme dagens normer og etterstrebe krav til universell utforming vil det bl. a. Bli tilbygg tilknyttet «bygg b», kalt Storbarnhuset da barnehagen var i drift. Tidligere ble bygg b kalt for "Stallen". Mot slutten av 1800-tallet var det en stall i bygget.
For å tilfredsstille dagens arbeidsmiljøkrav for de ansatte skal det etableres et sanitærbygg på tomtens nordøstlige hjørne.
Byggets eksteriør og utomhusområdet er vernet etter plan- og bygningsloven. i den forbindelse har det vært tett dialog med Byantikvaren (bya) vedrørende utforming av tilbygg, nybygg og utomhusanlegget. bya har stilt strenge krav til bevaring av eksisterende bygningsmasse og utomhusanlegg.
Se konkurransedokumentene for mer info
Anbud id:
743282
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 5. August 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud