Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

601 Siste år
178 Siste 3 mnd
50 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Programvare, lisenser, assistanse og tilhørende tjenester for DNK - Rammeavtale

Registrert Dato: Onsdag 02. Januar 2013

DNK ønsker å inngå en rammeavtale for innkjøp av programvare, lisenser, herunder konsulentbistand assistanse og tilhørende tjenester. Rammeavtalen vil være basert på Statens standardavtaler for kjøp (SSA-K) og bistand (SSA-B).
Delen av rammeavtalen som gjelder kjøp av programvare/lisenser som er oppført i produktlisten skal være eksklusiv. Programvare/lisenser som ikke er oppført i produktlisten er ikke-eksklusiv.
Delen av rammeavtalen som gjelder innkjøp av konsulentbistand skal være ikke-eksklusiv. Under assistanse vil blant annet bistand til lisensrevisjoner, eventuell bistand i forbindelse med installasjon m.m, av spesialprogramvare o.l. Med tilhørende tjenester menes løsninger for å overvåke uttak av lisenser o.l, dvs.verktøy som gjør DNK i stand til å ha online kontroll med porteføljen til DNK kjøpt over rammeavtale. DNK ønsker også en bestillingsside på web for å forenkle bestillinger av programvare og lisenser, i tillegg til vanlig kundekontakt via telefon/e-post.
Leverandør skal kunne tilby hele sitt spekter av lisenser, men også kunne skaffe til veie andre lisenser etter behov.
Vi oppfordrer derfor på det sterkeste til å levere tilbud basert på de anvisninger og føringer som fremgår av konkurransegrunnlaget og eventuelt stille spørsmål ved uklarheter i konkurransegrunnlaget.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Se konkurranse grunnlag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Elektronisk, Innkjøp, Installasjon, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 11. Februar 2013