Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Programvareanskaffelse tilgang- og identitetstyring mv NAV

Nav skal etablere en ny helhetlig Identitets- Tilgangsstyrings- og Tilgangskontrolløsning. nav gjennomfører et større Moderniseringsprogram for utvikling og konsolidering av den samlede systemporteføljen. Denne nye helhetlige løsningen skal fungere for de Moderniserte så vel som eksisterende systemer. Systemet skal på sikt erstatte dagens Identitets- og tilgangsstyringsløsninger.
Som del av realiseringen planlegger nav anskaffelse av funksjonalitet for identhåndtering, rollemodellering, tilgangsadministrasjon (gi, endre, deaktivere tilganger), forsyning av tilganger til de forskjellige identlagrene og systemene, samt standard audit, logg, og rapporteringsfunksjonalitet på hvem som har hvilke tilganger. Systemet som anskaffes skal kunne håndtere tilgangsmodellene med virksomhetsroller, oppgavetyper, spesielle tilgangsattributter som virkeområder, og oppgavestyrte tilganger. For de systemer og tilganger der det ikke vil være hensiktsmessig å styre tilganger gjennom virksomhetsroller, vil det være funksjonalitet for å styre tilganger direkte til ad-grupper slik man har det i dag. Det vil være ønskelig med selvbetjening for å søke tilganger.
nav har også behov for attributtbasert og policybasert tilgangskontroll samt Single Sign-On.
i dagens tilgangsadministrasjonsløsning ligger funksjonalitet for antallsbegrensning til systemer iht NAVs lisensavtaler. Denne funksjonaliteten ønskes ivaretatt i ny løsning.
Systemet skal integreres med flere andre kildeløsninger, eksportere og importere datakilder og kunne fremstille brukergrensesnitt i en portalløsning.
nav vil som del av forberedelsene til konkurransen gjennomføre en markedsundersøkels blant de 10? 15 største globale tilbyderne av løsninger innenfor området for å kartlegge muligheten som finnes i dagens marked.
Anbud id:
238771
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 4. Mars 2013
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

2 anbud