Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

567 Siste år
122 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosesskonsulent leder- og medarbeider utvikling

Registrert Dato: Fredag 09. November 2012

NVE vil i 2012/2013 gjennomføre en større organisasjonsendring, både ved at deler av virksomheten gradvis skal skilles ut, at nye avdelinger opprettes og at to interkommunale virksomheter innlemmes i forbindelse med at NVE overtar det nasjonale ansvaret for stor fjellskred. I tillegg gjøres det en større intern vurdering av NVEs bokser. Prosessen skal være avklart i løpet av høsten 2012. Nytt organisasjonskart skal tre i kraft fra 01.01.2013.
 
Omfanget er per d.d. usikkert, og vil i stor grad påvirkes av utfallet av den pågående omorganiseringsprosessen. Mulige oppgaver vil være prosesstøtte mot større prosjekter, lederutvikling gjennom seminarer og ledersamlinger og arbeid direkte inn mot ledergruppene. Når det gjelder medarbeiderutvikling vil NVE fortsette å ha fokus på kollegaveiledning, kompetanseutvikling og arbeidsformer.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 12. Desember 2012