Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

416 Siste år
108 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosessleder for K104 Romsdal videregående skole

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til anbudskonkurranse på utførelse av følgende tjenester i forbindelse med utbygging av Romsdal videregående skole: Prosessleder
Anbudskonkurransen gjelder rolle som prosessleder for prosjektet med overordnet mål å planlegge og følge opp prosjektets mål om bygging i massivtre med ?low-tech? ventilasjonssystem på en ressursoptimal måte innenfor prosjektets økonomiske- fremdriftsmessige og kvalitative rammer.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Prosessleder har ansvar for å planlegge og følge opp prosessen med å bygge Romsdal vgs i massivtre og med ?low-tech? ventilasjonsløsninger. Til dette ligger det en god del innovativt arbeid. Prosesleder skal sørge for at planlegging og gjennomføring av disse to målene til prosjektet skjer på en ressursoptimal måte innenfor prosjektets økonomiske- fremdriftsmessige og kvalitative rammer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Bygging, Elektronisk, Fører, Heller, Planlegging, Rammer, Utbygging, Utløp, Ventilasjonssystem

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 01. Februar 2013