Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1009 Siste år
282 Siste 3 mnd
71 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 11459 Konsulentoppdrag H007 Prosjektleder

Registrert Dato: Fredag 16. Desember 2011

Kongelig resolusjon Overordna føresegner om forvaltning av statlege kulturhistoriske eigedomar trådte i kraft 1.10.2006. I henhold til resolusjonens anbefaling om at det utarbeides forvaltningsplaner for alle statens kulturhistoriske eiendommer, skal Statsbygg etablere forvaltningsplaner for ca 140 eiendommer i hele Norge.
Det er gjennomført fire pilotprosjekter hvor formålet særlig har vært å avklare behovet for kartlegging på eiendommene samt å etablere best mulige presentasjon av forvaltningsplanene. Det er utviklet verktøy for datainnsamling og presentasjon.
Prosjektleder skal ha ansvar for planlegging og administrasjon av gjennomføring av registreringsarbeider for teknisk tilstandsanalyser (NS 3423 og NS 3424) samt kulturhistorisk registrering på eiendommene. En sentral oppgave er å koordinere gjennomføringen av datainnsamling utført av rådgivere som arbeider på grunnlag av egne rammeavtaler. Det kreves at prosjektleder reiser til eiendommer som skal registreres.
Registreringene skal danne basis for FDVU på Statsbyggs kulturhistoriske eiendommer. Statsbygg skal også integrere registreringsdata i digitale bygningsinformasjonsmodeller (BIM). Prosjektet vil faglig være knyttet til kulturminnevern, teknisk tilstandskompetanse, facility management, kundepleie og bygningsprosjektering.
Oppdraget gjelder for ett år med mulighet til forlengelse ett år om gangen inntil totalt fire år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Eiendommer, Kartlegging, Planlegging, Prosjektleder, Rammeavtaler

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 07. Februar 2012