Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Prosjekt 1182801 HVL Stord, Granheim - uu-tilpasning - Entreprise K 201 Generalentreprise

I forbindelse med Statsbygg plan for uu-tilpasning av alle bygg, er nå turen kommet til Granheim ved hvl Stord som har adresse Osavegen 11 på Stord i Vestland fylke.
Eksisterende bygg har vernet eksteriør, og uteområdene rundt er også vernet. For å slippe store inngrep i eksisterende byggs fasader og å for å slippe store ombygginger av eksisterende bærekonstruksjoner, er det besluttet å flytte funksjonene fra 2. Etasje ned i et tilbygg som også gis plass til heis og hcwc. Det nye tilbygget skal kobles til eksisterende med minimale inngrep i fasaden, og legges i terrenget slik at det gir minst mulig fasadeflater mot sørvest og dermed gjør minst mulig av seg i spillet mellom de eksisterende 1920-tallsbyggene Granheim og Osahaugen.
Det nye tilbygget skal bygges av trekonstruksjoner med ringmur/kjellermur og heissjakt av betong, og planlegges med fasader av lys tegl med noen store glassfelter.
For å legge bygget med nødvendige funksjoner lavest mulig i terrenget må det påregnes noe sprenging, og for å gjøre uteområdene også universelt utformede vil det bli nødvendig med noe terrengforming i området rundt. Tilbygget skal ha ventilasjonsanlegg i nytt teknisk rom i kjeller og det planlegges også et bøttekott og et nytt rom for oppbevaring av avfallsdunker.
Anbud id:
651453
  • Sted:
    Stord
  • Registrert:
    Mandag 15. Juni 2020

Lignende oppdrag i Vestland

3 anbud