Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1858 Siste år
467 Siste 3 mnd
142 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 11865 ? Kongsvinger trafikkstasjon K101 Totalentreprise

Registrert Dato: Fredag 08. Mars 2013

Kongsvinger trafikkstasjon ble etablert i 1996 og omfatter veistasjonen med kontorer, ekspedisjon og bilhaller. Kongsvinger trafikkstasjon/kontorsted har i flere år vært overbelastet i forhold til antall ansatte bygget er konstruert for. Dagens bygningsmasse er dimensjonert for 30 ansatte mens det pr dags dato er 42 ansatte i bygget. I tillegg har omorganiseringen SVV 2010 ført til at 7 ledere har behov for gjestekontorer. Overbelastningen omfatter i tillegg til kontorfasiliteter også mangel på møterom, for lite spiserom, arkivarealer, toaletter og garderobefasiliteter.
Statens vegvesen ønsker et nybygg som tilfredsstiller kravene til universell utforming, og at det er et godt bygg i forhold til miljø og ENØK. Nybygget skal ha nøktern kvalitet, men det skal være et bygg som skal ha fleksible løsninger som kan møte organisatoriske endringer på en slik måte at man med forholdsvis enkle grep kan gjøre endringer og tilpasninger.
Prosjektet omfatter 508m2 nybygg og noe ombygging i eksisterende arealer som utgjør 1950m2. I tillegg skal det bygges ekstern garasje ca. 150m2.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere