Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3305 Siste år
819 Siste 3 mnd
294 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 12075 Midlertidige lokaler til departementene, K201 Rammeavtale entreprenørtjenester

Registrert Dato: Tirsdag 06. Desember 2011

Flere av departementene har flyttet til midlertidige lokaler. Per dags dato er åtte departementer midlertidig lokalisert på flere ulike adresser i Oslo. Det kan bli behov for arbeid på ytterligere adresser og med flere departementer, fordi det er usikkerhet knyttet til når de ulike departementene kan flytte inn i permanente lokaler. Det kan også skje endringer i lokaliseringen, og ved flytting kan det bli behov for tiltak.
Denne avtalen omfatter entreprenørtjenester knyttet til departementenes midlertidige lokaler. Det gjelder tiltak som etablering av skallsikring, sikring av spesielle soner som resepsjon/inngangspartier og lignende samt nødvendige følgearbeider. Det kan også bli aktuelt med bygging av andre tiltak som ikke utføres av utleier. Arbeidene omfatter flere fag, se vedlagte tilbudsskjema.
Rammeavtale for entreprenørtjenester.
Det tas sikte på å inngå rammeavtale med tre leverandører. Oppdragene vil bli fordelt mellom leverandørene som angitt i pkt 2.1.i invitasjonen.
Det er vanskelig på nåværende tidspunkt å definere omfanget av kontrakten. Foreløpig anslås samlet verdi av alle avrop til å ligge i størrelsesorden 50 til 100 mill. Leverandørene må imidlertid regne med at omfanget kan avvike fra anslaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere