Arkitekt, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

319 Siste år
112 Siste 3 mnd
30 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 12156 Samisk VGS i Kautokeino H001 - Prosjektering

Registrert Dato: Torsdag 08. Mars 2012

Statsbygg har fått i oppdrag fra Kunnskapsdepartementet å planlegge nybygg og/eller ombygging ved Samisk videregående skole Kautokeino.
Skolen i Kautokeino er i dårlig forfatning. Nåværende bygningsmasse er utviklet i flere byggetrinn: 1957, 1982 og 1996. Den tilfredsstiller ikke dagens krav, er svært fragmentert, har unødvendig store gangareal og dårlig logistikk. Den er uhensiktsmessig både ut ifra universell utforming og øvrig funksjon som skole. Skolen er i Landsverneplanprosjektet vurdert ikke verneverdig, og riving skal kun meldes kommunen.
Den statlige samiske videregående skolen tilbyr allmennfaglige fag. I tillegg til dette, undervises det i særfag som Duodji (samisk husflid), reindrift, bygg/anleggsteknikk, teknisk/industriell produksjon og matfag. Det er behov for at nåværende tilbudsstruktur ved skolen opprettholdes i byggeperioden, med mulig unntak av for eksempel ett eller flere særfag. Tilbudet skal sikre rekrutteringen av nye elever, bidra til å styrke gjennomføringen, samt legge til rette for hospitering ved skolen.
Prosjektet har gjennomført programfasen og vedtatt romprogram og byggeprogram som vil være førende for videre arbeider. Prosjektet har ut ifra vedlagte byggeprogram, et areal på 6910 kvm BTA, og et uteområde på 4405 kvm.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Areal, Bygningsmasse, Logistikk, Nybygg, Ombygging, Riving, Uteområde

Kautokeino, Finnmark

Avsluttet: Mandag 23. April 2012