Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Prosjekt 12156 Samisk VGS i Kautokeino H001 - Prosjektering

Statsbygg har fått i oppdrag fra Kunnskapsdepartementet å planlegge nybygg og/eller ombygging ved Samisk videregående skole Kautokeino.
Skolen i Kautokeino er i dårlig forfatning. nåværende bygningsmasse er utviklet i flere byggetrinn: 1957, 1982 og 1996. Den tilfredsstiller ikke dagens krav, er svært fragmentert, har unødvendig store gangareal og dårlig logistikk. Den er uhensiktsmessig både ut ifra universell utforming og øvrig funksjon som skole. Skolen er i Landsverneplanprosjektet vurdert ikke verneverdig, og riving skal kun meldes kommunen.
Den statlige samiske videregående skolen tilbyr allmennfaglige fag. i tillegg til dette, undervises det i særfag som Duodji (samisk husflid), reindrift, bygg/anleggsteknikk, teknisk/industriell produksjon og matfag. Det er behov for at nåværende tilbudsstruktur ved skolen opprettholdes i byggeperioden, med mulig unntak av for eksempel ett eller flere særfag. Tilbudet skal sikre rekrutteringen av nye elever, bidra til å styrke gjennomføringen, samt legge til rette for hospitering ved skolen.
Prosjektet har gjennomført programfasen og vedtatt romprogram og byggeprogram som vil være førende for videre arbeider. Prosjektet har ut ifra vedlagte byggeprogram, et areal på 6910 kvm bta, og et uteområde på 4405 kvm.
Anbud id:
185358
  • Sted:
    Guovdageaidnu Kautokeino
  • Registrert:
    Torsdag 8. Mars 2012