Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1090 Siste år
465 Siste 3 mnd
101 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 2455130 nytt kjøkken-/messebygg, høybuktmoen

Registrert Dato: Onsdag 14. April 2010

Forsvarsbygg skal bygge nytt "Kjøkken- og Messebygg" på Garnisonen i Sør-varanger, Høybuktmoen. Bygget har et bruttoareal på ca. 1960 m² som hovedsakelig er plassert på et plan, med unntak av tekniske rom som er plassert i en egen overetasje. Byggets fotavtrykk utgjør ca 1840 m². Bygningen har programmessig en naturlig tredeling med hovedkjøkkenfunksjoner sentrert mellom spisesaler mot syd og forsyningsfunksjoner til kjøkkenet mot nord. Forsyningsdelen i nordre del av bygget består av kjøle- og fryserom, hovedmottak for varelevering og avfallshåndtering samt rom til personal som kontor og garderober. Bygget utføres med bæresystem av stålsøyler og bjelker i stål og limtre.
De tekniske anleggene utgjøres av varmeanlegg med fjernvarme fra eksisterende varmeanlegg i leiren, ventilasjon som føres frem til de enkelte rommene fra aggregater i teknisk rom i 2.etg., elektro-installasjoner med hovedtavlerom som også er plassert i 2. etg. samt vann og avløp som tilknyttes nettet i leiren.