Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Prosjekt 2455189 høybuktmoen infrastruktur

I forbindelse med forestående utbygging/nybygg ved Garnison i sør-Varanger, lokalisert på høybuktmoen utenfor Kirkenes, ønsker Forsvarbygg å bygge ut infrastrukturen i leiren.
Infrastrukturprosjektet omfatter vva-anlegg, Elektro-/datatekniske anlegg og Fjernvarme. Byggestart er planlagt til primo juni 2010.
Utførelsen av disse arbeidene organiseres som en Generalentreprise hvor anleggsentreprenør vil være generalentreprenør og kontraktspart. Byggherre for denne entreprise er Forsvarsbygg Utvikling.
Arbeidsomfanget fordeler seg som følger:
vva-anlegg: Etablering av ca 330 m va-trase med vannledninger, spillvannsledninger og tilhørende kummer, samt ca 150 m gangveg.
Fjernvarme: Etablering av ca. 700 m fjernvarmetrasé. Mengderegulering av 15 undersentraler på primær- og sekundærsiden. Konvertering av varmeanlegg i befalsmesse til fjernvarme.
Elektro: Omlegging av eksisterende 11kV høyspenningsnettverk og etablering av nytt 11kV høyspenningsnettverk med transformatorstasjoner. Installasjon av lavspennings fordelingsnett og fiberoptisk kabelnettverk for teleteknisk infrastruktur.
Anbud id:
89680
  • Sted:
    Sør-Varanger
  • Registrert:
    Tirsdag 13. April 2010