Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2098 Siste år
712 Siste 3 mnd
142 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 2455201 Skjold Boliger. Kontrakt 450725 Totalentreprise Bygging

Registrert Dato: Torsdag 19. Juli 2012

Anskaffelsen gjelder prosjektering og bygging av 2 stk leilighetstypehus med tilhørende garasjeanlegg i Skjold i Målselv kommune.
Prosjektet inneholder 16 stk 2-roms leiligheter fordelt på to stk identiske leilighetstypehus. Husene er i 2 etasjer og inneholder 4 leiligheter pr etasje. Alle boenheter er planmessig identiske og inneholder utvendig sportsbod i tilknytning til inngangsparti, innvendig bod, entré, bad, ett soverom og en åpen stue/kjøkken-løsning. Leiligheter i plan 1 har et overdekket uteareal der leilighetene i plan 2 har balkonger.
Hvert av garasjebyggene inneholder parkering for 8 biler samt bodareal og rom for felles avfallsbeholdere. Det søndre garasjebygget inneholder i tillegg et teknisk rom for bebyggelsen. Garasjebyggene utføres med samme arkitektoniske uttrykk som husene.
Typehusene prosjektet tar utgangspunkt i er et resultat av et typehusprosjekt for sivile boliger for Forsvaret i Troms utviklet av Filter arkitekter as og Longva arkitekter as på oppdrag for Forsvarsbygg. Det er tidligere bygget ett leilighetsbygg med 6 boenheter i Bardufoss basert på dette typehusprosjektet, mens 6 leilighetsbygg bestående av 12 boenheter er under oppføring (også det i Bardufoss.)
Samlet areal ekskl. garasjebygg: -Nettoareal (NTA) ca 895 m² (Innenfor isolerte bygningsdeler)
-Bruttoareal (BTA) ca 1088 m²
Det står tre bygg på tomten som skal rives, en bolig, en carport og et bygg med uteboder.
for øvrig beskrivelser se konkurransegrunnlaget.
Se konkurransegrunnlaget