Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Transport, Trefelling i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2316 Siste år
832 Siste 3 mnd
206 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 5172155 Regimentsmyra - miljøtiltak

Registrert Dato: Onsdag 19. Oktober 2011

I forbindelse med avhending av skytebaner ved Regimentsmyra skal Forsvarsbygg Skifte Eiendom nå sanere tre skytebaner, og en leirduebane.
Ved skytebanene skal det fjernes forurensede masser, og noen tekniske installasjoner skal rives, og det skal gjøres en generell opprydding i området. Det skal legges til rette for mellomlagring av forurensede masser.
Ved leirduebanen skal det fjernes forurensede masser og avfall i et område hvor det er kratt og skog, samt rives tekniske installasjoner. Kratt og skog må ryddes før saneringen starter, og det må anlegges midlertidige anleggsveier i området. Det går et bekkeløp gjennom området som skal lukkes og legges i rør, før tiltaksarbeidene starter opp.
Det skal også gjøres tiltak i et område bak skytebanene med svaberg, hvor det ligger rester etter prosjektiler og blyhagl i sprekker og forsenkninger. Det er lite jordsmonn i området, da det hovedsakelig er bart fjell, men det skal også fjernes jordsmonn der det er påvist forurensning over de stedspesifikke akseptkriteriene.
Fylkesmannen i Østfold har godkjent tiltaksplanen som forurensningsmyndighet i tillatelse av 27.1.2010.
Prosjektet skal stares opp høsten 2011, men det må påregnes at det blir stopp i vintermånedene grunnet kulde og snø, og med oppstart igjen våren 2012.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere