Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Transport i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Prosjekt 5176442 Miljøtiltak kortholdsbane Bodin

Det skal saneres en kortholdsbane i Bodin leir, Bodø kommune, Nordland. Skytebaneområdet består av to baneløp, og ligger rett nord for Granåsen boligfelt som ligger øst for sentrum av Bodø by. Kortholdsbanene og boligfeltet er adskilt av en ca. 20 meter høy åsrygg som også har fungert som en kulefangervoll i skytebaneområdet.
Det er antatt at det skal fjernes inntil 900 m3 med forurensede masser fra området.
Tiltakshaver har søkt Klif om gjennomføring av tiltak i forurenset grunn, og tillatelse til sanering er gitt i brev av 30. 5. 2012.
Alle arbeider skal utføres iht. De påbud og retningslinjer som blir gitt av Skifte Eiendom, herunder krav som er gitt i Forsvarsbygg sine egne generelle bestemmelser og de krav og retningslinjer som følger av norske standarder samt aktuelle lover og forskrifter.
Anbud id:
201064
  • Sted:
    Bodø, Narvik Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad, Herøy (Nordland), Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane, Hattfjelldal, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Hamarøy, Tjeldsund  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 14. Juni 2012

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud