Maskinentreprenør, Transport i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

944 Siste år
641 Siste 3 mnd
27 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 5190005 Nesje SØF - Transport og deponering av masser

Registrert Dato: Tirsdag 22. Mai 2012

I forbindelse med avhending av Nesje SØF har Forsvarsbygg Skifte Eiendom satt i gang med sanering av flere skytebaner i 2011.
Skytebanene er registrert i (Klima- og forurensningsdirektoratet) Klifs grunnforurensningsdatabase med id.nr.: 1413004 til 1413006. Selve grave- og saneringsarbeidene utføres av en rammeavtaleleverandør til Forsvarsbygg Skifte Eiendom. Gravearbeidene er forventet ferdigstilt innen 1.7.2012. Denne entreprisen/kontrakten omfatter derfor kun opplasting, transport og deponering av forurensede masser på godkjent deponi.
De forurensede massene som skal fraktes til godkjent deponi vil bli lagt i mellomlager på Nesje fort av rammeavtaleleverandøren til Skifte Eiendom. Leverandøren i denne entreprisen skal laste opp masser fra mellomlageret, og transportere og levere massene til godkjent deponi.
Det gjøres oppmerksom på at det finnes en eller flere brygger/kaier i området som kan være aktuelle for utskiping av masser på lekter/båt. Brygge/kai på Nesje fort er ikke godkjent/sertifisert og leverandøren må selv undersøke muligheter for bruk av andre brygger/kaier i området, dersom det er ønskelig å benytte dette mht. uttransport av forurensede masser.
Det er planlagt å fjerne ca. 1510 m3 med forurensede masser i bane- og målområdet som ikke tilfredsstiller tillatte nivåer for restforurensning i henhold til Klifs anbefalinger.
Massene er analysert på tungmetaller og TOC og det foreligger også utlekkingstester som ligger vedlagt konkurransegrunnlaget.
Alle arbeider skal utføres iht. de påbud og retningslinjer som blir gitt av Skifte Eiendom, herunder krav som er gitt i Forsvarsbygg sine egne generelle bestemmelser og de krav og retningslinjer som følger av norske standarder samt aktuelle lover og forskrifter.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift