Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Transport i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1688 Siste år
454 Siste 3 mnd
113 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 5190101 Miljøtiltak Avgrunnsdalen SØF

Registrert Dato: Mandag 14. Januar 2013

Forsvarsbygg Skifte eiendom skal avhende Avgrunnsdalen skyte- og øvingsfelt i Hurum kommune i Buskerud. Avgrunnsdalen ligger midt på søndre del av Hurumlandet, og utgjør totalt 693 daa og er eid av Staten v/Forsvarsdepartementet. Feltet består av en søndre del der det har vært skyteaktivitet, og en nordre sikringssone. Avgrunnsdalen SØF har blitt brukt til grunnleggende skytetrening for både Sjøforsvaret og Heimevernet, med håndvåpen, mitraljøser og panservernvåpen. Feltet har også blitt benyttet til sprengningstrening. Feltet ligger i en trang dal med bratte sidevegger og har baner både på tvers av dalen og langs dalbunnen. Feltet ble sist brukt i 2003.
I forbindelse med avhendingen skal det nå utføres sanering av forurenset grunn og oppryddingsarbeider. Feltet består av en ny og gammel stridsskytebane, en ny stripeskytebane, en bevegelig målbane, et sprengningsfelt og en skarp M72-bane med blindgjengerfelt.
Blindgjengerfelt: Tiltak i forurenset grunn, og oppgraving, sortering og knusing av løsmasser for å fjerne ev. blindgjengere. Det skal her benyttes fjernstyrte maskiner til graving og håndtering av masser. Det henvises til konkurransegrunnlaget for nærmere informasjon. Byggherre vil stille nødvendig kompetanse og personell fra Forsvaret ved gjennomføring av arbeidene i blindgjengerfeltet.
Stridsskytebanen (myra): Ingen tiltak i forurenset grunn, myra skal ryddes for skrot og avfall og tildekkes med torv
Bevegelig målbane: Tiltak i forurenset grunn i målområdet
Sprengningsfelt: Ingen tiltak eller opprydning
Stripeskytebanen: Ingen tiltak i forurenset grunn. Det skal gjøres en generell opprydning og terrengutforming, samt mindre rivearbeider i området.
Gammel stridsskytebane: Tiltak i forurenset grunn, og en generell opprydning.
Estimert mengde forurenset masse som skal fjernes: ca. 700 m3.
Forsvarsbygg Skifte eiendom har søkt Klif om gjennomføring av tiltak i forurenset grunn. Tillatelse til gjennomføring av tiltaket forligger ikke ved utlysningstidspunktet. En ev. oppstart er avhengig av tillatelse fra forurensningsmyndighetene, og Skifte eiendom forbeholder seg retten til å avlyse konkurransen dersom denne ikke foreligger innen planlagt oppstart.
Alle arbeider skal utføres iht. de påbud og retningslinjer som blir gitt av Skifte eiendom, herunder krav som er gitt i Forsvarsbygg sine egne generelle bestemmelser og de krav og retningslinjer som følger av norske standarder samt aktuelle lover og forskrifter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere