Elektriker, Entreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

815 Siste år
215 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt E16 - Rehabilitering av Nes tunnel - Elektronisk arbeid

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2012

Nes tunnel på E16 i Hole kommune skal rehabiliteres og oppgraderes til dagens standard. Denne kontrakten omfatter elektroteknisk arbeid som skal utføres i den forbindelse.
Tunnelen har lengde 1276 meter, tverrsnitt T9 og er bygget i 1988. Tunnelen er tidligere rensket for alt inventar ned til eksisterende kjørebane. Vann- og frostsikringshvelv, tekniske bygg og alt elektroutstyr og kabler er fjernet. En 22 kV høyspentkabel er gjennomgående og forsyner både tunnelen og Sollihøgdaområdet. Høyspentkablen er i drift. Den er i forbindelse med berg- og bygningsmessig arbeid midlertidig lagt i rørføringer langs vestre vegg ? men skal flyttes tilbake til rørføring langs østre vegg hvorfra trafoinstallasjoner i tekniske bygg også skal forsynes.
Tunnelen skal oppgraderes til dagens standard for to-felts trafikk, men skal forberedes for senere å inngå som sydgående løp i fire-felts veg. Tunnelen rehabiliteres med vegger av prefabrikerte, isolerte betongelementer og tak av PE-skum brannbeskyttet med nettarmert sprøytebetong. Det er to tekniske bygg i tunnelen. Disse er forberedt for også å huse fremtidige installasjoner for et løp nr. 2.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Betongelementer, Bygg, Drift, Installasjoner, Kabler, Rørføring, Sprøytebetong, Vann, Vegg, Vegger

Tunhovd, Buskerud

Avsluttet: Torsdag 31. Januar 2013