Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Sprenging, Stålarbeider, Vann & avløp i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2509 Siste år
963 Siste 3 mnd
226 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt fv 78 Halsøya-Leirosen, parsell Arm Ømmervatn

Registrert Dato: Mandag 11. Mars 2013

Dagens fv. 78 mellom Halsøya og Leirosen har dårlig geometrisk standard og dårlig
framkommelighet. Det er derfor besluttet å erstatte dagens veg med ny veg. Prosjektet er delt inn i 4 parseller, Halsøya - Hjartåstunnelen, Holand - Brattlia, Brattlia - Leirosen og arm Ømmervatn. Arbeidet med parsellene Brattlia ? Leirosen, Halsøya-Hjartåsen og Holand-Brattlia er allerede i gang. Beskrevne arbeider i denne konkurranse gjelder parsell arm Ømmervatn.
Denne entreprisen omfatter prosjektering og bygging strekning fra Kryss E6 Ømmervatn og til påkobling til ny Fv.78 ved Drevjamoen. På denne strekningen skal det bygges ca.8340 m veg med vegbredde 7,5 m.
Det skal også etableres 2 bruer på strekningen. Hattelva bru vil bli ca. 50 m lang og vil gå i ca. Profil 330 til Profil 400. Komra bru vil bli ca. 45 m lang og ligger i ca. Profil 7560 til Profil 7610.
I forbindelse med denne entreprise er det innregulert område til bruk som massetak på høyre side av vegen i Profil 4650 til Profil 4850. Dette massetaket vil etter uttak av stein kunne brukes som deponi for midlertidig og permanent lagring av overskuddsmasser.
Mesteparten av strekningen bygges innenfor eksisterende grusveg trasé.
Som grunnlag for byggearbeidene foreligger godkjente reguleringsplaner. Det er utarbeidet geotekniske rapporter for strekningen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere