Arkitekt, Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

388 Siste år
100 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt nr 11787 Framsenteret - utvidelse H 005 Byggherreombud

Registrert Dato: Tirsdag 29. Januar 2013

Statsbygg har fått i oppdrag fra Miljøverndepartementet(MD) å prosjektere en utvidelse av Polarmiljøsenteret i Tromsø, nå Framsenteret. Forprosjektet er gjennomført som samspill, og Statsbygg har som intensjon å videreføre prosjektet med valgte samspillgruppe. Deler av detaljprosjektet inngår i forprosjektet. Utvidelsen består av et nybygg på 10.200 m² og ombygging på ca. 1.800 m². Arealet omfatter bl.a. kontorer, laboratorier og lager.
Prosjektet har særskilte miljøambisjoner. Nybygget skal bl.a. tilfredsstille passivhusnivå og har som mål å halvere klimagassutslippet sammenlignet med et TEK10 bygg. Det vil bli lagt stor vekt på å redusere energibruken til et minimum.
Prosjektet inngår som en del av pilotprosjekt i ?Framtidens byer?. Framtidens byer er et samarbeidsprogram mellom 13 byer, næringslivet og staten. Samarbeidets fremste målsetting er å kutte byenes utslipp av klimagasser og gjøre byene bedre å leve i. De 13 største byene og deres omkringliggende byregioner har om lag halvparten av landets befolkning og en betydelig del av utslippene knyttet til produksjon og forbruk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygg, Kontorer, Nybygg, Ombygging

Tromsø, Troms

Avsluttet: Tirsdag 12. Mars 2013