Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Prosjekt nr 11787 Framsenteret - utvidelse H 005 Byggherreombud

Statsbygg har fått i oppdrag fra Miljøverndepartementet(md) å prosjektere en utvidelse av Polarmiljøsenteret i Tromsø, nå Framsenteret. Forprosjektet er gjennomført som samspill, og Statsbygg har som intensjon å videreføre prosjektet med valgte samspillgruppe. Deler av detaljprosjektet inngår i forprosjektet. Utvidelsen består av et nybygg på 10. 200 m² og ombygging på ca. 1. 800 m². Arealet omfatter bl. a. Kontorer, laboratorier og lager.
Prosjektet har særskilte miljøambisjoner. Nybygget skal bl. a. Tilfredsstille passivhusnivå og har som mål å halvere klimagassutslippet sammenlignet med et TEK10 bygg. Det vil bli lagt stor vekt på å redusere energibruken til et minimum.
Prosjektet inngår som en del av pilotprosjekt i? Framtidens byer. Framtidens byer er et samarbeidsprogram mellom 13 byer, næringslivet og staten. Samarbeidets fremste målsetting er å kutte byenes utslipp av klimagasser og gjøre byene bedre å leve i. De 13 største byene og deres omkringliggende byregioner har om lag halvparten av landets befolkning og en betydelig del av utslippene knyttet til produksjon og forbruk.
Anbud id:
233891
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Tirsdag 29. Januar 2013