Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Blikkenslager, Drenering, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7727 Siste år
5394 Siste 3 mnd
334 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt nr. 1184501 Bastøy fengsel, Granly forlegningsbygg rehabilitering fasader - K201 Generalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 27. Oktober 2020

Granly er fredet i Landsverneplan for justissektoren med formål om å bevare bygningens eksteriør, kulturhistoriske og arkitektoniske verdier. Prosjekter på Statsbyggs kulturhistoriske eiendommer skal være basert på høy faglig kompetanse og skje i et nært og konstruktivt samarbeid med kulturminnemyndighetene.
Prosjektet omfatter tak og fasader: Rehabilitering, restaurering og delvis tilbakeføring.
Prosjektet omhandler å fjerne eksisterende stålplatetak (ca.250 m2) og tilbakeføre taktekking med opprinnelig skiferstein. Alt av nyere beslag skal fjernes og tilbakeføres med zinkbeslag.
Fasadene har skader som er forårsaket av feil murpuss, maling og teknikk. Prosjektet omhandler fjerning av maling til rent underlag på alle pussede flater og all skadet murpuss. Påføre murpuss mest mulig lik den opprinnelige og male med diffusjonsåpen maling.
Vinduer (ca. 42 stk) skal byttes til kopi av opprinnelige vinduer og kopi av 60-tallsvinduer. 3 vinduer skal bevares og restaureres. 3 dører byttes ut til kopi av opprinnelige dører.
Statsbygg har planlagt at taktekkingen skal utføres vinteren 2021. Fjerne maling og utbedre murpuss våren 2021, utskifting av vinduer og maling sommer/høst 2021.


Referansenummer:  2020/3079