Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Glassarbeider, Snekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Prosjekt nr 72111 veksthus nasjonaleiendommen gamlehaugen

Gjennom en folkegave ble Chr. Michelsens tidligere hjem Gamlehaugen donert som kongebolig til den norske stat i 1925.
Eiendommens forvaltes i dag av Statsbygg region vest, og tildeles statlige drifts- og vedlikeholdsmidler.
Forvaltningen er underlagt st. Pr. 85 1925, og bestemmelsene i Lov om kulturminner. Riksantikvaren skal uttale seg i alle saker som går ut over ordinært planlagt vedlikehold. Videre skal Slottet høres i alle saker vedrørende eiendommen.
Parkanlegget på Gamlehaugen er med sine 84 mål Bergens største private park. Parken er tilgjengelig for publikum.
Chr. Michelsens lot bygge et relativt stort veksthus sentralt i parken, og slik sikret han en høy kvalitet på planter og blomster. Grunnet forfall, er dette veksthuset revet for mange år siden.
Parkanlegget gjennomgikk en omfattende restaurering til Norges 100-års-jubileum i 2005. Dette er et historisk anlegg av nasjonal betydning, og vi ønsker i størst mulig grad å benytte planter av tilsvarende arter og kvalitet som dem Chr. Michelsen hadde i sitt anlegg. Det krever imidlertid driving av planter i veksthus, foruten vinterlagring av en rekke planter.
Dette oppdraget omfatter bygging av veksthus plassert på samme sted som Chr. Michelsens opprinnelige veksthus.
Det nye veksthuset er langt på veg en kopi av det opprinnelige veksthuset, og et planlagt med kvaliteter som gjør at skal kunne passe godt inn i kulturminnemiljøet på Gamlehaugen.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=173815.
Anbud id:
56640
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 25. Juni 2009

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud