Alarm & sikkerhet, Entreprenør, Rørlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1137 Siste år
322 Siste 3 mnd
99 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt nr 96001 høgskolen i bergen, k303 brannslukkeanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 07. Desember 2010

Statsbygg har fått i oppgave av Kunnskapsdepartementet (KD) å bygge Høgskolen i Bergen. Bygget er planlagt med brutto-arealramme på ca 51.000 m2 inkl parkering i underetasjen.
Formålet med utbyggingen er samlokalisering av tre avdelinger; ingeniørutdanning, lærerutdanning og helse- og sosialfag. Skolen bygges for ca 4400 studenter og 500 ansatte.
Høgskolen i Bergen er utformet som et fremtidsrettet bygg med vekt på fleksibilitet, inneklima og energiøkonomi. De VVS-tekniske installasjonene er tilstrebet integrert i bygget, med minst mulig synlige føringer i samspill med arkitekturen.
Prosjektet består av nybygg og eksisterende bygninger, hvor nybygget vil omkranse de eksisterende. Bygningsmassen skal fullsprinkles med unntak av Idrettsbygg som ikke skal sprinkles. Bygningene skal tilfredsstille brannklasse 3, og ha bruk som defineres i risikoklasse 1,2,3,4 og 5. Byggene har varierende antall etasjer, fra 2 (eksisterende bygg) til 10 etg inkl underetasje på ny høyblokk. Bygningsmassen er stort sett prosjektert med sprinklerfareklasse OH-1, men noen laboratorier og garasjeanlegget er definert i sprinklerklasse OH-2. Sprinkleranlegget består av 4 kontrollventiler. Det er totalt ca 47600 m2 som skal sprinkles med ca 10600 hoder. Anlegget skal FG-godkjennes og registreres i ESS når det er montert.
Det skal leveres og monteres slokkegass i 2 serverrom, samt i 2 kjøkkenhetter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Entreprenør, Rørlegger

Bygg, Bygninger, Inneklima, Kjøkkenhetter, Nybygg, Parkering, Varierende

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 01. Februar 2011