Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt- og byggeledelse ifm. utfasing av oljefyringsanlegg

Registrert Dato: Mandag 02. November 2009

Formålet med anskaffelsen er å leie inn ekstern prosjekt- og byggeledelse til å lage en handlingsplan for utfasing av 69 stk oljefyrte varmeanlegg, samt ha ansvaret for gjennomføring og oppfølging av tiltakene.
I byrådssak 243/07 fra Oslo kommune er det utformet et krav at all bruk av oljefyrer i kommunale virksomheter skal fases ut i løpet av 2011. Omsorgsbygg har som nevnt 69stk oljefyringsanlegg i sin byggportefølje, herunder 11 stk i sine sykehjem.
Prosjektlederen skal utarbeide en detaljert handlingsplan for hvordan utfasingen skal skje. Pr.d.d er det utarbeidet en grovoversikt over hvilke bygg som har oljefyringsanlegg, samt hvilke av disse anlegg som er aktuelle å erstatte med fjernvarme.
Målet med oppdraget er et ferdigstilt og godkjent anlegg uten fossilt brensel og som skal styres av SD-anlegg. Anlegget skal leveres ferdig til drift med tilhørende manualer og driftspermer.
Anskaffelsen er også kunngjort i Oslo kommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** /> Leverandørene må registrere seg i denne anskaffelsesportalen for å hente ut konkurransegrunnlaget. Det er ikke tilstrekkelig å melde sin interesse i DOFFIN. All kommunikasjon vedrørende anskaffelsen vil foregå via Oslo kommunes anskaffelsesportal. Unntak er innsendelse av leverandørenes spørsmål til konkurransegrunnlaget, og innlevering av tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anlegg, Bygg, Byggeledelse, Drift, Fjernvarme, Oljefyringsanlegg, Varmeanlegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 17. November 2009