Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Prosjekt- og prosesstøtte

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Prosjekt- og prosesstøtte

Oppdragsgiver har ansvar for byggteknisk forskrift, forskrift om heis og forskrift om byggevarer. Oppdragsgiver har og en rolle som en faglig rådgiver om regelverket innenfor plan- og bygningslovens område. Regelverk og råd skal være bygget på et godt faglig grunnlag.
Oppdragsgiver har selv teknisk kompetanse, men vil kunne ha behov for spisskompetanse på ulike områder til å utfylle og komplettere oppdragsgivers egen kompetanse.
Oppdragsgiver er et direktorat i den sentrale statsforvaltningen. Aktuelle prosjekttyper vil særlig kunne være av typen forskriftsarbeid, utredninger og strategiarbeid. Vi har også en vesentlig satsing på digitalisering, og avtalen vil kunne omfatte prosjektstøtte til digitaliseringsprosjekter, altså støtte til oppdragsgiver i dialogen med ulike utviklingsselskaper.
Oppdragsgivers ansatte har høy kompetanse innenfor ulike fagområder slik som ingeniørfag, jus og forvaltningsinformatikk.
Det vil kunne være behov både for støtte til å gjennomføre kompliserte prosesser, herunder som krever omstilling, og for enklere oppgaver som prosjektassistent/sekretær. Oppdragsgiver trenger også bistand til planlegging, gjennomføring og oppfølging av workshops og andre arrangementer.
Anskaffelsens verdi anslås til: nok 2-8 mnok eks. Mva. Pr år. Volumet er et estimat og er ikke bindende.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
Det er anledning til å gi tilbud på en eller flere områder av anskaffelsen. Det kan ikke gis deltilbud innen det enkelte område, og ei heller alternative tilbud.
Anskaffelsen kan deles på følgende måte:
Område 1: Generell prosjekt- og prosesstøtte
Område 2: Prosjekt- og prosessstøtte innen byggtekniske utredninger og analyse
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å dele kontrakten mellom flere leverandører og anta hele eller deler av et tilbud.
Anbud id:
615278
  • Sted:
  • Registrert:
    Lørdag 26. Oktober 2019

Lignende oppdrag i

6 anbud