Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

647 Siste år
153 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering av barneskole tjeldstø

Registrert Dato: Fredag 13. August 2010

Plan- og byggenemda i Øygarden kommune ferdigstilte våren 2009 et romprogram for ny 7-delt barneskole, med fastsatt lokalisering på Nesmyra på Tjeldstø. Skolen skal ha et bruttoareal på 2600 m2. Høsten samme år ble det igangsatt en plan- og designkonkurranse
for skolen, der romprogrammet var en del av konkurransegrunnlaget. Etter prekvalifisering fikk fire arkitekt-firma utarbeide konkurranseforslag, i form av skisseprosjekt.
En jury bestående av medlemmer fra plan- og byggenemda, og arkitekter oppnevnt av Norske Arkitekters Landsforbund, kåret i mai 2010 konkurranseforslaget ?Schola Insula? som vinner av plan- og designkonkurransen. Vinnerforslaget er utarbeidet av Arkitektene Vis à Vis A/S.
Øygarden kommune har inngått kontrakt med Arkitektene Vis à Vis A/S som leverandør av ARK og LARK. Samme firma skal utføre prosjekteringsledelse (PGL).
Oppdragsgiver vil opprette en arbeidsgruppe med representanter fra de ulike interesse- og brukergruppene i prosjektet som vil inngå som brukergruppe representanter i prosjekteringsgruppen i videreføring og videreutvikling av skisseprosjektet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arkitekter, Leverandør, Skisseprosjekt

Rong, Hordaland

Avsluttet: Mandag 13. September 2010