Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

482 Siste år
143 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering av omsorgsboliger (BOAS 2) - Oppdal

Registrert Dato: Fredag 25. November 2011

Oppdal kommune innbyr kvalifiserte firmaer til å gi tilbud på forprosjektering og utarbeidelse av tilbudsgrunnlag for totalentreprise for nye omsorgsboliger, og oppgradering av eksisterende bygg, ved BOAS på Oppdal sentrum.
Det skal videreutvikles et forprosjekt og lages et grunnlag for innhenting av tilbud på totalentreprise for utvidelse av Bo og aktivitetssenteret, på Oppdal. Utvidelsen omfatter 21omsorgsboliger med tilhørende fellesfunksjoner og kontorarealer for hjemmetjenesten på til sammen 2035 kvm, i tilegg til oppgradering av sprinkleranlegg på eksisterende bygg. Det skal inngås en rammeavtale med gruppekrontrakt for ARK, RIB, RIBr, RIV og RIE. Gruppen skal stille med prosjekteringsleder.
Eksisterende skisseprosjektet og prosess er utgangspunktet for videre arbeid med forprosjektet og tilbudsgrunnlag for totalentreprise. De forprosjekterende skal bistå videre i prosessen med å hente inn og vurdere tilbud på totalentreprisen. Tilbyder har selv ansvaret for å sette seg inn i nødvendige sider ved prosjektet. Om nødvendig blir det holdt en anbudsbefaring før innleveringsfristen. Det legges vekt på at byggherre ønsker innovative, framtidsretta løsninger når det gjelder både energi, byggeteknikk og brukbarhet. Prosjektet har en tidsramme hvor tilbudsgrunnlag for totalentreprise skal legges ut på anbud i februar, med byggestart sommer 2012.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudsbefaring, Bygg, Byggherre, Oppgradering, Rammeavtale, Sprinkleranlegg

Oppdal, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Torsdag 15. Desember 2011