Arkitekt, Prosjektleder i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

337 Siste år
70 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering i forbindelse med rehabilitering av 2 kommunale bygg

Registrert Dato: Tirsdag 16. November 2010

Vi planlegger å rehabilitere 2 kommunale bygg. I den forbindelse trenger vi assistanse til å prosjektere og utarbeide tilbudsgrunnlag for utførelsen.
Prosjekt 1 - ombygging av kinoen i Rådhuset. Kinosalen har i dag 425 sitteplasser fordelt på en førsteetasje og et galleri. Den skal bygges om til amfi. I tillegg skal vestibyle, wc i kjeller og garderober/ rom bak scenen oppgraderes. Arealet er totalt ca 600 m2. Kontaktperson Jan Maliberg.
Prosjekt 2 - rehabilitering av østfløy Åsnes ungdomsskole. Fløyen inneholder i dag 2 skolekjøkken og garderober. Her planlegger vi å bygge om til 2 skolekjøkken, ADL-rom, garderobe, kjøle-/lagerrom og skifte ut alle vinduene. Arealet er ca 300 m2. Kontaktperson Terje Skymoen.
Konkurransen vil bli gjennomført ved at leverandører melder sin interesse innen angitte frist. Disse vil bli innkalt på en befaring av de aktuelle prosjektene, og på det grunnlaget skal det gis pristilbud. Vi vil deretter avholde forhandlinger med tilbyderne. Kriterier for valg av tilbud vil bli fremlagt på befaringen. Det kan gis tilbud på ett eller begge prosjektene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere