Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

667 Siste år
198 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering i gruppekontrakt inkl. prosjekteringsledelse Skeie skole - kapasitetsutvidelse

Registrert Dato: Tirsdag 30. April 2013

Skolen var opprinnelig bygget som en grendeskole i 1983, men er bygget noe om. En småskolepaviljong (SFO bygg) ble oppført i 1992 (seksjonshus), dette bygget er i dårlig forfatning og prosjektet innbefatter rivning av dette bygget. I 2004 fikk skolen et tilbygg for å ha nok kapasitet som en B-14 skole. I 2009 ble det satt opp frittstående permanent paviljong. Skolen har både fleksible arealer og tradisjonelle klassebaser.
Bystyret vedtok 13.desember 2010 (Skolebruksplanen). I denne planen foreslås det å utvide Skeie skole med ca. 50 elever (en 1-7-skole med plass til 500 elever).
Dette innebærer at skolen må utvides med ca. 860 m2 og at det i tillegg må gjøres tilpasninger i eksisterende bygg. I hovedbygget har arbeidstilsynet kommet med en del krav, dette utløser utskifting av eksisterende ventilasjonsanlegg, hoved tavle og SD anlegg. Toaletter, korridorer i hovedbygget må oppgraderes. Dette må ses i sammenheng med tilbygget. Tilbygget prosjekteres som passiv hus, ombyggingen følger tek 10 standard.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Bygg, Tilbygg, Toaletter, Ventilasjonsanlegg

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 10. Juni 2013