Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1077 Siste år
351 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering midgardsormen

Registrert Dato: Tirsdag 19. Januar 2010

Midgardsormen er nytt avskjæende avløpsledningsanlegg i Oslo sentrum og en av de største investeringer på avløpssiden i Norge. Prosjektet er inndelt i 8 ulike delprosjekter og er estimert å koste 1039 MNOK i grunnkalkyle.
Planlegging av prosjektet startet i 2007 og er på det nærmeste ferdig. Prosjekteringen er også kommet langt hva angår delprosjektene A, B, C og E, mens det gjenstår en betydelig detaljprosjektering knyttet til øvrige delprosjekter. Detaljprosjekteringen omfatter tekniske spesifikasjoner som grunnlag for tilbudsinnhenting og utarbeidelse av reviderte arbeidstegninger i gjennomføringsfasen.
Delprosjektene B og C er kontrahert og utføres som totalentreprise og byggherrens prosjekteringsteam må her bistå i verifikasjon av de tekniske løsninger som fremlegges av entreprenør.
VAVs prosjektadministrasjon er oppsatt med egen prosjekteringsleder som vil styre prosjekteringen. Den prosjekterende må oppnevne egen oppdragsleder som har den daglige ledelse av prosjektteamet og holder kontakten til prosjekteringsleder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidstegninger

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 19. Februar 2010