Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Maler, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7187 Siste år
1798 Siste 3 mnd
589 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering og utførelse av våtromsrehabilitering av 66 baderom

Registrert Dato: Fredag 25. Juni 2010

Det har over tid utviklet seg et etterslep av vedlikeholdet i den boligmassen Oppdragsgiver har ansvaret for. Det er behov for en forsterket innsats for å bringe bygningsmassen opp til en tidsmessig og akseptabel standard. Dette gjelder spesielt bad og toaletter.
Oppdragsgiver har i dette prosjekt besluttet å gjennomføre en full rehabilitering av samtlige bad og toaletter. I entreprisen skal det medtas nye vann- og avløpsrør.
Det skal etableres mekanisk avtrekk fra bad.
Oppdragsgiver ønsker også priset forskjellige opsjoner under kontraktsforhandlingene eller senere, før man tar endelig stilling til valg av entreprenør, se kapitel vedrørende "opsjoner".
Bergensgata 14 og 16 har totalt 18 leiligheter, og Holmestrandsgata 1, 3, 5, 7 og 9 har totalt 48 leiligheter. Bygningene ble oppført i 1930-årene, og har overveiende tre etasjer samt kjeller og loft. Bygningene er bebodd.
Prosjektet er vurdert til å være i tiltaksklasse 2 for prosjektering, og tiltaksklasse 2 for utførelse.
I hovedsak gjelder oppdraget utskifting av rør og oppgradering av baderom.
Rivearbeider minimaliseres til minst mulig å gripe inn i eksisterende bygningsmessige elementer og forhold. Entreprenøren er ansvarlig for rensk og opprydding i rørsystemet.
Oppstart av kontraktsarbeidet på adressen er planlagt til september 2010. Ferdigstillelse så raskt som mulig.