Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

537 Siste år
201 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektering sætervågen fiskerihavn

Registrert Dato: Fredag 27. August 2010

Frøya kommune v/ teknisk avdeling ønsker tilbud på forprosjekt og detaljprosjektering av utdyping, rehabilitering av allmenningskai og utlegging av flytebrygge i Sætervågen Fiskerihavn.
Havna har tidligere vært utdypet og allmenningskai er ikke rehabilitert tidligere, kommunen har ikke i dag egen flytebrygge i havna. Planen er den at havnebassenget skal få større dybde, samt at det blir bedre forhold for kai liggeplass.
Tilbudet skal deles i to, og skal omfatte følgende:
Del 1: Forprosjekt med kostnader
? Forprosjekt med kostnadsoverslag, skissetegninger og tidsplan. Fullstendige kostnader med utdyping av havneområdet, rehabilitering av allmenningskai og utlegging av ny flytekai.
Alle kostnader med prosjektet, herunder oppmåling, opparbeidelse av deponi, dumpingsfelt i sjø, prøvetaking av bunnsedimenter, miljøtekniske grunnundersøkelser, marinarkeologiske forundersøkelser. Alt arbeid relatert til rehabilitering av allmenningskai, herunder betongarbeid, fenderverk, lovpålagt redningsutstyr / belysning. Alt arbeid relatert til utlegging av flytekai, herunder fylling for landgang, komplett flytekai inkl. landgang, forankring, lovpålagt redningsutstyr / belysning.
Del 2: Detaljprosjektering
Anbudsgrunnlag med tegninger, full beskrivelse med prisbærende poster klar for utlysing i Doffin-basen, herunder også:
? Orientering
? Anbudsregler
? Kontraktsbestemmelser
? Mengdebeskrivelse
? Tegninger
? HMS-avtale mellom byggherre og prosjekterende med hjemmel i byggherreforskriften, og være HMS-koordinator i prosjekteringsfasen.
? Byggherres HMS-plan
? Utarbeide kontrakt etter aktuell NS.
? Utarbeide fullstendig byggesøknad og være ansvarlig søker for prosjektet.
? Foreta søknad overfor Kystverket i hht Havne- og Farvannsloven
? Foreta søknad overfor Kystverket i fbm utlegg av flytebrygge, innhente godkjenning om å legge festeanordning til flytebryggen på moloen.
? Foreta søknad overfor Fylkesmannens miljøvernavdeling i fbm inngrepen i sjøbunn og eventuelt opparbeidelse av deponi for forurensa masser på land (eventuelt dumpingsfelt i sjø).
? Foreta sjøbunnsundersøkelser, herunder ha ansvaret for at slike undersøkelser blir ivaretatt under hele prosjektet. Her kan nevnes vanndypsmålinger, utarbeidelse av kartgrunnlag over sjøbunnen, prøvetaking av bunnsedimenter, miljøtekniske grunnundersøkelser og marinarkeologiske forundersøkelser.
Del 3: Byggeledelse
? Oppfølging i byggeperioden fram til ferdigstillelse av prosjektet
? Ferdigbefaring og overtakelsesforretning
? Byggeledelsen skal omfatte oppgaver som nevnt ovenfor og skal være inkludert reisekostnader, telefongodtgjørelse og andre bikostnader.
Konkurransegrunnlag med vedlegg ligger som tilleggsdokumenter i Doffin. Disse fås automatisk tilsendt ved å melde interesse via Doffin.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere