Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prosjektering - Skatepark på Steffensjordet

Fredrikstad kommune skal etablere en skatepark for byens innbyggere på Steffensjordet. Det er satt av ca 1000kvm til å etablere denne på opparbeidet parkeringsplass. Det er ønskelig med et streetanlegg og et bowlanlegg.
Brukermedvirkning er nødvendig for prosjektet. Det er engasjerte klubber som ønsker å bidra for å få et ønsket resultat. Konsulenten må derfor delta i 2-3 workshops hvor løsninger og ønsker blir diskutert. Dette avholdes i Fredrikstad.
Det er kjent at det er dårlige grunnforhold i området. Vi må derfor ha en grunnundersøkelse for å vite hvordan vi skal kunne forholde oss til dette. Kostnadene for dette holdes utenom pristilbudet, men skal hensyntas i prosjekteringen.
Konsulenten må sende inn dispansasjonssøknad og det må gjøres avklaringer med Jernbaneverket og Statens vegvesen i forhold til hensynssone og avstand fra jernbane/vei.
Tiltaket er også søknadspliktig og det må leveres inn byggesøknad for tiltaket.
Det må leveres nødvendige tegninger og beskrivelse for å kunne lyse ut prosjektet.
Tilbudet leveres i lukket konvolutt i Tomteveien 30, 1663 Fredrikstad eller i posten til Postboks 1405, 1602 Fredrikstad. Merk konvolutt "Skatepark - Steffensjordet"
Total anleggskostnad 7. 200. 000, -
Anbud id:
247992
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Tirsdag 30. April 2013

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud