Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Prosjektering - utvidelse av vannbehandlingsanlegg og nytt va-anlegg jøstenøya

Det forutsettes at interesserte melder sin interesse via funksjonen for dette i Doffin for å motta fullstendig konkurransegrunnlag med vedlegg. i tillegg for å motta oppdateringer og tilleggsinformasjon før fristens utløp.
i Hitra kommune ligger jøstenøya, plassert i Trondheimsleia mellom Hitra og fastlandet.
Hitra kommune har kjøpt eiendommer på jøstenøya med tanke på etablering av ny Kysthavn og nytt industriområde.
på Sandstad i Hitra kommune ligger Strandavatnet vannbehandlingsanlegg som er et membrananlegg bygget i 1996. før dette var det et fellingsanlegg på samme sted.
Med dette ønsker Hitra kommune nå tilbud på forprosjekt og detaljprosjektering knyttet til utvidelse av eksisterende membrananlegg, evt etablering av nytt anlegg. Dette med tanke på forsyning til jøstenøya, i tillegg til eksisterende forsyningsområde.
Det skal også prosjekteres nødvendig utvidelse av ledningsnett for forsyning av jøstenøya, og forsyningssystem internt på øya/ industriområdet.
i tillegg skal det prosjekteres fullstendig avløpsanlegg for industriområdet. Her skal inkluderes sanitært avløpsvann og overvann. Det må gjøres en total vurdering av eksisterende og nye utslipp i området, og det må derved vurderes om eksisterende kommunalt avløpsanlegg som i dag har utslipp i Sandstadsundet samt eksisterende avløpsanlegg på Kalvøya skal knyttes sammen med nytt anlegg.
Med forbehold om godkjent finansiering bes det om tilbud på forprosjekt med kostnadskalkyle som grunnlag for videre behandling i kommunen på administrativt og politisk nivå.
Videre detaljprosjektering vil avhenge av gyldig vedtak i kommunen og det tas forbehold om godkjenning og finansiering av dette.
Tilbudet skal gis på grunnlag av denne beskrivelse.
Henvendelser angående tilbudet rettes til:
Tekniske spørsmål vedr. Eksisterende va-anlegg:
Odd Johnsen, #E0#, tlf. (info fjernet)/ (info fjernet)
Spørsmål vedr. Konkurransen forøvrig:
jørgen Olsen, #E1#, tlf. (info fjernet)/ (info fjernet)
Anbud id:
148909
  • Sted:
    Hitra
  • Registrert:
    Fredag 20. Mai 2011