Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1007 Siste år
280 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekterings-tjenester ifm. 29-sam-2010 bogstadveien

Registrert Dato: Mandag 18. Oktober 2010

SAM er kommunens fagorgan innen vei, veitrafikk og kollektivtrafikk på vei. Etaten er tillagt forvaltningsansvaret for det kommunale veinettet inkludert det normerte fylkesveinettet.
Som et resultat av forvaltingsreformen har SAM overtatt ansvaret for strøksgaten ?Bogstadveien? som strekker seg fra krysset Hegdehaugsveien/Parkveien i sør til Sorgenfrigata i nord. Bogstadveien innehar trikketraseer og er en viktig handlegate - som i dag fremstår som nedslitt og med klart underdimensjonerte fotgjengerarealer. Målsetningen er å endre dette til en estetisk vakker trafikkåre som hensyntar alle trafikantgrupper og næringsinteresser i området.
Statens vegvesen har nylig fått godkjent en reguleringsplan (ID S-4451) for hele gateløpet på ca. 1.100m. Denne planen gjenspeiler i all hovedsak dagens trafikkbilde når det gjelder antallet parkeringsplasser og arealer for varelevering, men har et økt areal med fortau basert på en smalere kjørebane og stedvis endrede traseer for trikk. Vedtatt reguleringsplan skal legges til grunn for Samferdselsetatens arbeid med forestående byggeplan.
Ytterligere informasjon om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Areal, Fortau, Parkeringsplasser

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 29. November 2010