Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1010 Siste år
283 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekteringsbistand økt rensekapasitet

Registrert Dato: Onsdag 02. Februar 2011

Oslo kommune har behov for å øke sin rensekapasitet på kommunalt avløpsvann de nærmeste år. Det er utarbeidet en konseptvalgutredning hvor tre ulike alternativer er utredet. Denne utredningen ligger til kvalitetssikring (KS1), og etter endt KS1 forventes en beslutning om valg av løsning. Vann- og avløpsetaten skal da utarbeide et forprosjekt på valgt løsning i løpet av 2011.
For anbefalt alternativ er et forprosjekt estimert å kunne ferdigstilles innenfor en tidsramme på 7 måneder. For de øvrige alternativer må det påregnes en mertid på to til tre måneder.
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå kontrakt med en prosjekteringsgruppe for utførelse av forprosjektet. Samtidig med utførelsen av forprosjektet vil prosjektledelsen utferdige styringsdokumentasjon for gjennomføring av prosjektet, herunder ta stilling til entrepriseform. I kontrakt med prosjekteringsgruppen vil det bli inntatt opsjon på ytterligere bistand fra prosjekteringsgruppen, enten ved utarbeidelse av konkurransegrunnlag ved eventuell totalentreprise, eller opsjon på detaljprosjektering ved valg av andre entrepriseformer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Vann

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 09. Mars 2011