Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Prosjekteringsgruppe for prosjektet Grünerløkka sykehjem - vedlikehold

Formålet med anskaffelsen er å anskaffe en prosjekteringsgruppe m. m. Som kan gjennomføre prosjektet i henhold til internbestillingen fra bestiller.
Tilbudet skal dekke alt behov for prosjektering i prosessen fra kartlegging av vedlikeholdsomfanget (se vedlegg) til ferdigstilt utførelse og oppfølging i overtagelsesfasen.
Det vises forøvrig til vedlagte ytelsesbeskrivelse. oby forbeholder seg retten til å avbryte prosjektet etter fase a og b. Prosjektet skal behandles internt i oby etter fase a og b. Dersom forprosjektet ikke blir godkjent/prioritert vil prosjektet avsluttes. Prosjekteringsgruppen vil da bli honorert for fase a og b i henhold til utført arbeid.
Prosjektet legger stor vekt på miljø og prosjektet skal velge løsninger som gir miljøgevinster i størst mulig grad. Prosjektet skal følge Felles kravspesifikasjon for Oslo kommune? Miljø og livssykluskostnader 2012. Prosjekteringsgruppen skal blant annet utarbeide en miljøoppfølgingsplan.
For mer informasjon vises det til vedlagte vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Kontraktens mengde og omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og ligger elektronisk tilgjengelig på #URL0#
Anbud id:
226925
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 26. November 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud