Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
248 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekteringsgruppe for prosjektet Grünerløkka sykehjem - vedlikehold

Registrert Dato: Mandag 26. November 2012

Formålet med anskaffelsen er å anskaffe en prosjekteringsgruppe m.m. som kan gjennomføre prosjektet i henhold til internbestillingen fra bestiller.
Tilbudet skal dekke alt behov for prosjektering i prosessen fra kartlegging av vedlikeholdsomfanget (se vedlegg) til ferdigstilt utførelse og oppfølging i overtagelsesfasen.
Det vises forøvrig til vedlagte ytelsesbeskrivelse. OBY forbeholder seg retten til å avbryte prosjektet etter fase A og B. Prosjektet skal behandles internt i OBY etter fase A og B. Dersom forprosjektet ikke blir godkjent/prioritert vil prosjektet avsluttes. Prosjekteringsgruppen vil da bli honorert for fase A og B i henhold til utført arbeid.
Prosjektet legger stor vekt på miljø og prosjektet skal velge løsninger som gir miljøgevinster i størst mulig grad. Prosjektet skal følge Felles kravspesifikasjon for Oslo kommune ? Miljø og livssykluskostnader 2012. Prosjekteringsgruppen skal blant annet utarbeide en miljøoppfølgingsplan.
For mer informasjon vises det til vedlagte vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Kontraktens mengde og omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og ligger elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Elektronisk, Kartlegging, Kravspesifikasjon, Prosjektering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 08. Januar 2013