Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1094 Siste år
368 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekteringsgrupppe produksjonskjØkken - tiltakspakke sykehjem fra staten

Registrert Dato: Torsdag 09. Juli 2009

Oslo kommune v/ Omsorgsbygg Oslo KF, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av prosjekteringsgruppe for totalrehabilitering av produksjonskjøkken ved Silurveien sykehjem.
Oslo kommune har fått tilført vedlikeholdstilskudd ifm endringer i statsbudsjettet 2009 med tiltak for arbeid ? også kalt tiltakspakken.
Omsorgsbygg Oslo KF har i den forbindelsen fått tilført midler til tiltak innen vedlikehold, rehabilitering, og oppgradering av kommunale bygg. Totalrehabilitering av produksjonskjøkkenet ved Silurveien sykehjem er del av denne pakken.
Oppdraget omfatter rådgivertjenester for arkitekt, rådgivende ingeniører for bygg (RiB), brann (RiBr), elektro (RiE) og vvs (RiV) med HMS-ansvar, fra og med start forberedende fase til og med overtagelse inkl innflytting og garantiperiode.
Opsjon
Det skal i tillegg til tilbud på rådgivertjenester for prosjektering av produksjonskjøkken gis tilbud på prosjekteringsbistand av postkjøkken for hver rådgivertjeneste som opsjon.
Anskaffelsen er også kunngjort i Oslo kommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** /> Leverandørene må registrere seg i denne anskaffelsesportalen for å hente ut konkurransegrunnlaget. Det er ikke tilstrekkelig å melde sin interesse i DOFFIN. All kommunikasjon vedrørende anskaffelsen vil foregå via Oslo kommunes anskaffelsesportal. Unntak er innsendelse av leverandørenes spørsmål til konkurransegrunnlaget, og innlevering av tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere