Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Prosjekteringsteam riving og bygging

Trinn1:
- nødvendige - synfaringar og måltaking på byggestad.
- i prosessen påreknast det 3 møter, inklusiv reise og andre kostnader. møta skal haldast på Storebø. Austevoll kommune si prosjektgruppe, styringsgruppe og evt andre kan vere tilstade i møta. møta haldast ved høvelige punkt i framskridinga. Eventuelle endringar som kjem fram i møta skal takast omsyn til og innarbeidast i materiale.
- Situasjonsplan/ anna som viser området som skal nyttast for tiltaket. Vising av tilkoplingspunkt for straum, vatn, fiber, avløp og vatn.
- Planskisser av etasjer som viser lydkrav, brannkonsept og gjerne «enkle» fasadeskisser.
- Kostnadskalkyle for totalentreprise
- sha- plan.
Trinn 2:
- Utarbeiding av konkurransegrunnlag med, generell beskriving, reglar for gjennomføring av konkurransen, kvalifikasjonskrav, tildelingskriterier, innlevering av tilbod og tilbodsutforming samt vedleggsoversikt og funksjonsbeskriving. Det må kome fram av materiale at byggherre/ tiltakshavar bed om fast pris på prosjektet, samt at gjennomføringa av prosjektet er avhengig av at prosjektet får tilfredstillande finansiering og myndigheitas godkjenning. Tilbydar kan ikkje krevje erstatning dersom konkurransen skulle bli avlyst som følgje av manglande finansiering, godkjenning eller anna saklig grunn. (sha - plan skal utarbeidast av totalentreprenør i tett samarbeid med byggherre/ tiltakshavar.)
- Prosjektet lysast ut på doffin - basen. Evaluering av tilbod frå entreprenørar.
Anbud id:
472367
  • Sted:
    Austevoll
  • Registrert:
    Lørdag 17. Juni 2017