Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Prosjekteringstjenester fra ingeniør

Ved Oslo universitetssykehus hf vil det i tiden fremover være behov for betydelig bygging, rehabilitering og ombygging av sykehusets arealer. Behovet for kontinuerlig drift ved alle sykehusets avdelinger medfører at Oslo universitetssykehus hf ønsker å inngå rammeavtale for prosjekteringstjenester av disse bygningsmessige og tekniske arbeidene.
Hensikten er å inngå rammeavtale med 5 firmaer for hvert av fagområdene a - e, men det kan inngås rammeavtale med 3 Tilbydere dersom ikke tilstrekkelig antall er kvalifisert i henhold til kvalifikasjonskravene.
Omfanget av prosjekteringsarbeidene kan ikke anslås nøyaktig, men det er foreløpig beregnet totale prosjektkostnader (for alle fag) på ca kr 400 mill inkl mva årlig som skal utføres i avtaleperioden. Det er ikke definert et antall prosjekter. Størrelsen på hvert enkelt avrop vil kunne variere.
Oppdragsgiver forplikter seg ikke til å kjøpe noe bestemt volum innenfor det enkelte fagområde i avtaleperioden.
Ikke kjent
Ukjent
Ukjent
ukjent
ukjent
Anbud id:
174311
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 17. November 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud