Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

650 Siste år
156 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektledelse av bygge- og anleggsprosjekter i Forsvarsbygg Utvikling Vest

Registrert Dato: Torsdag 05. Juli 2012

Forsvarsbygg Utvikling Vest (FBUV) støtter Forsvarets operative virksomhet ved å levere funksjonelle og rasjonelle eiendommer, bygg og anlegg. Dette gjøres ved å ivareta oppgaver innen helhetlig planlegging, tidligfasevurdering, anskaffelse, bygging, kjøp, leie og overtagelse. FBUV er organisatorisk inndelt med kontorlokasjon i Stavanger og Bergen.
FBUVs EBA-prosjekter finansieres primært over statsbudsjettet Kap 1710 Post 45, 46 og 47. Planrammene for perioden 2012-2014 innebærer et volum som tilsier at FBUVs basisorganisasjon ikke har tilstrekkelig kapasitet. Forsvarsbygg ønsker derfor tilbud fra eksterne firma på tjenesten prosjektledelse. Det vises til konkurransegrunnlagets del III pkt 2 for beskrivelse av hva slags arbeidsoppgaver som legges i begrepet prosjektledelse.
Formålet med tilbudsinnhentingen er inngåelse av avtaler med firma som har personell som kan gå inn i FBUVs organisasjon som prosjektledere/prosjektlederassistenter ved et av FBUVs kontorlokasjoner i 6 måneder fra kontraktssignering med en opsjon på forlengelse inntil 2,5 år.
Leverandøren (firma med eget organisasjonsnummer) kan inngi tilbud på begge lokasjonene, begrenset oppad til 2 personer i Stavanger og 2 personer i Bergen. Ressursene som tilbys blir evaluert hver for seg.
Det tas sikte på å inngå avtaler om innleie av til sammen 3 personer gjennom denne konkurransen, men det kan bli flere eller færre. Endelig antall og fordelingen av antall innleide pr lokasjon, vil avhenge av prosjektportefølje.
Se vedlagt konkurransegrunnlag for ytterligere opplysninger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere