Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

491 Siste år
142 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektledelse bygg og anlegg - 2012-2014

Registrert Dato: Tirsdag 06. Desember 2011

Forsvarsbygg Utvikling Øst(FBUØ) støtter Forsvarets operative virksomhet ved å levere funksjonelle og rasjonelle eiendommer, bygg og anlegg. Dette gjøres ved å ivareta oppgaver innen helhetlig planlegging, tidligfasevurdering, anskaffelse, bygging, kjøp, leie og overtagelse. FBUØ er organisatorisk inndelt med flere kontorlokasjoner.
FBUØs EBA-prosjekter finansieres primært over statsbudsjettet Kap 1710 Post 47. Planrammene for perioden 2012-2014 innebærer et volum som tilsier at FBUØs basisorganisasjon ikke har tilstrekkelig kapasitet. Forsvarsbygg ønsker derfor tilbud fra eksterne firma på tjenesten prosjektledelse. Det vises til konkurransegrunnlagets del III pkt 2 for beskrivelse av hva slags arbeidsoppgaver som legges i begrepet prosjektledelse.
Formålet med tilbudsinnhentingen er inngåelse av avtaler med firma som har personell som kan gå inn i FBUØs organisasjon som prosjektledere på fast basis ved en av FBUØs kontorlokasjoner i 6 måneder fra kontraktssignering med en opsjon for forlengelse inntil 2,5 år.
Leverandøren (firma med eget organisasjonsnummer) kan inngi tilbud på alle lokasjonene, begrenset oppad til 1 personer på hver av kontorlokasjonene Rygge og Trondheim og 3 personer på Hamar/Rena. Ressursene som tilbys blir evaluert hver for seg.
Det tas sikte på å inngå avtaler om innleie av til sammen 5 personer gjennom denne konkurransen, men det kan bli flere eller færre. Endelig antall og fordelingen av antall innleide pr lokasjon, vil avhenge av endelig prosjektportefølje.
Det tas sikte på å inngå avtaler om innleie av til sammen 5 prosjektledere, i utgangspunktet på 100 % basis. Endelig antall og fordelingen av antall innleide pr lokasjon, vil avhenge av endelig prosjektportefølje.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere