Entreprenør, Prosjektleder i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

458 Siste år
126 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder - ansvarlig søker

Registrert Dato: Mandag 20. September 2010

Da jeg og min samboer skal i gang med og bygge ny enebolig i EPS (Jacon eller Bewi) søker jeg etter firma/person som kan fungere som prosjekleder og stå ansvarlig for søknader og ansvarsrett mot kommunen.

Jeg har ønske om og selv føre opp mitt bygg. Jeg har tildligere erfaring fra oppsetting av grunnmurer og hele bygg, inkl vegger og tak. Jeg har gjennom mitt arbeid mye fritid og ønsker og benytte meg selv og mine ferdigheter for og gjøre prosjektet billigst mulig. Jeg har selv et lite firma med eget treverksted og alt av verktøy til jobben samt litt til :)

Huset blir oppført som sakt i EPS med betongfylling. Som jeg ser det blir det ikke mye av ansvaret som faller på meg og eventuelt prosjektleder/ansvarlig søker. Dette siden de fleste bygge deler/trinn har separate leverandører som vil stå ansvarlig for sitt produkt.
Det jeg tenker på er: -Graver står ansvarlig for utgraving og deponering av massene. - Etg skillerene blir levert fra Contiga med egen godkjenning. - Tak er godkjent av levrandør - Elektrisk ivaretaes av eget firma - Rør ivaretaes av eget firma - Våtrom blir utført av godkjent firma. Så det som gjenstår er oppsett av grunnmurs vegger og 1 etg vegger i EPS. Systemet som benyttes har jo egen godkjenning. Så det er i grunn bare det og få vegger i lodd og vater som blir utfordringen.

Høres dette ut som et prosjekt du/dere har lyst til og være med på. Ta kontakt så ringer jeg opp eller mailer svar. Mvh Torgeir

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Prosjektleder

Ansvarsrett, Bygg, Enebolig, Grunnmurer, Leverandører, Utgraving, Vegger

Stjørdal, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 18. Oktober 2010