Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prosjektleder bygging av brannstasjon

Bakgrunn
Oppdragsgiver gjennomførte i 2015/2016 en helhetlig risiko - og sårbarhetsanalyse (ros - analyse) for MIBs geografiske ansvarsområde. Ett av resultatene fra denne analysen var at det ble bestemt å bygge en ny brannstasjon med kasernert mannskap i Vestby. Det kan også bli aktuelt å bygge en tilsvarende stasjon i Rygge, hvis man ikke kommer til enighet med Forsvaret om bruk av deres brannstasjon på Rygge Flystasjon.
For å effektivisere driften i movar iks ønsker man å samlokalisere administrativt personell på Moss brannstasjon. Dette vil kreve en utbygging og omgjøring av de lokalene som i dag blir benyttet av abØ. abØ vil etter planen flytte fra Moss brannstasjon ila første kvartal 2018. Innen den tid må bygget være ferdig planlagt, og gjerne deler av arbeidet knyttet til etablering av nytt kontorbygg være igangsatt.
Beskrivelse
Prosjektleder skal ha det overordnende ansvaret for prosjektene og skal rapportere til Adm dir Johnny Sundby og Brannsjef Rune Larsen.
Prosjektleder skal bistå med styring av planlegg, prosjektering og gjennomføring av oppdraget på vegne av movar iks som byggherre, slik at man oppnår ønsket resultat både mhp funksjon, kvalitet og økonomi. Rollen blir å betrakte som en byggeleder og byggherrens representant i ulike deler av prosjektet, og ovenfor leverandører, rådgivere og myndigheter.
Prosjektleder vil ikke ha fast kontorplass hos movar iks, men kan benytte møterom hos movar iks i nødvendig grad, f. Eks. i forbindelse med avholdelse av møter med byggherre eller ulike bidragsytere/leverandører i prosjektene.
Prosjektleder skal rapportere til oppdragsgiver med utfyllende rapport for eget ressursbruk hver måned ifm fakturering av oppdraget. Rapporten skal som et minimum inneholde prosjektnummer – prosjektnavn – dato og tid – aktivitet – ressursforbruk (timer) - totalt /akkumulert ressursforbruk (timer) – Estimert gjenstående ressursforbruk.
Videre skal prosjektleder presentere månedlige statusrapporter for fremdrift og ressursforbruk på prosjektene som hun leder.
Anbud id:
482326
  • Sted:
    Moss, Vestby
  • Registrert:
    Lørdag 19. August 2017

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud