Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Prosjektleder for implementering av booking-løsningen «Aktiv kommune»

I kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv «Aktive Sandnes 2018-2028», vedtatt av bystyret 11. Desember 2017, ligger det politiske mål om satsning på informasjon om mulighetene for å drive idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv i kommunen. Herunder vurdere nye løsninger for booking av tilgjengelige lokaler. «Aktiv kommune» er en bookingløsning som skal benyttes til detteformålet, og er utviklet gjennom 10 års bruk. Det er en åpen kilde-løsning uten vesentlige driftskostnader.
Det etableres en nettside som gir overblikk over samtlige kommunale bygg, haller og andre ressurser, alt samlet på et sted. Med ressurser tenkes her på enkeltdeler av bygg og anlegg som kan brukes separat – f. Eks. En klatrevegg i en idrettshall. Publikum søker selv på nettsiden etter fasiliteter som matsjer deres behov. Hver ressurs/fasilitet har tilknyttet en kalender som viser hvilke tider som allerede er booket av andre og hvilke som er ledige til hvilken tid.
For å sørge for en vellykket implementering og bruk av funksjonaliteten i løsningen, har oppdragsgiver behov for prosjektledelse og ansvar for implementering av «Aktiv kommune» i Sandnes/Nye Sandnes kommune. Oppdraget omfatter prosjektledelse, implementering, generering av innhold til løsningen, dokumentasjon samt grunnlag for videre drift og organisatorisk forvaltning av «Aktiv kommune». nærmere beskrivelse av oppdraget finnes i konkurransedokumentene.
Anbud id:
582885
  • Sted:
    Sandnes 
  • Registrert:
    Onsdag 8. Mai 2019