Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

293 Siste år
102 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder for koordinering og gjennomføring av deler av interreg prosjekt felles fjellrev

Registrert Dato: Fredag 28. Mai 2010

Oppdraget gjelder prosjektledelse av prosjektet Felles Fjellrev ved å koordinere og gjennomføre møter og seminarer, sørge for fremdrift og at alle milepæler følges, rapportering samt sørge for at informasjonsproduktene i prosjektet blir realisert i samarbeid med prosjekteierne.
Geografisk omfatter prosjektet fjellområdene mellom Nord- og Sør-Trøndelag fylker i Norge og Jämtlands län i Sverige. Formålet med prosjektet er å øke bestanden av fjellrev i fjellområdene gjennom flere tiltak samt å øke fokus på arten gjennom flere informasjonsprodukt.
Felles Fjellrev er et tiltaksprosjekt med formål å øke bestanden av fjellrev innenfor prosjektets geografiske område samt å informere og spre kunnskap om fjellreven. Prosjektperioden er berammet til fire år, med oppstart i 2010. Prosjekteiere er DN og Länsstyrelsen i Jämtlands län. Finansiell ramme for hele prosjektet er ca. 10,5 mill NOK, inklusive inntil 0,9 mill NOK ( ekskl merverdiavgift) til gjennomføring av ovennevnte oppdrag og inntil 1,6 mill NOK til kjøp av tjenester i forbindelse med oppdraget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Prosjektledelse, Ramme

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 18. Juni 2010