Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prosjektleder for prosjekt utvikling av verktøy for vurdering av kvalitet i barnehager

De 7 kommunene Drammen, Tromsø, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Oslo inngår i et storbysamarbeid innenfor barnehagesektoren, kalt Storbynettverket.
Dette samarbeidet skal bidra til å utvikle kompetanse og kunnskap til videre utvikling og kvalitetssikring av barnehagesektoren.
i denne forbindelse skal det opprettes et pilotprosjekt. Det ønskes tilbud på prosjektledelse av prosjektet og utvikling av en enkelt, web-basert system for evaluering av kvalitet i barnehager.
Anskaffelsen er to-delt:
Del 1. Ledelse av prosjektet? Utvikling av verktøy for vurdering av kvalitet i barnehagen? De deltagende kommunene vil bidra med prosjektressurser. Prosjektleder vil være ansvarlig for at prosjektet leverer som forutsatt. Prosjektleder er ansvarlig for å levere en sluttrapport.
Hovedelementene i del 1 er:
a) Utarbeidelse av kriterier/spørsmål for kvalitetsevaluering av barnehager.
b) Prøve ut materialet utarbeidet i punkt a, i 5? 7 private barnehager i hver av de 7 storbyene.
c) Utarbeide sluttrapport
Del 2 Utarbeide et web-basert vurderingsverktøy basert på materialet utarbeidet i fase 1. Verktøyet skal barnehagemyndigheten benytte ved tilsyn både i kommunale og private barnehager for å vurdere innholdet i det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Oppdragsgiver finner det, på dette tidspunktet, vanskelig å spesifisere et slikt system. Det vil være mest hensiktsmessig å legge resultatet av arbeidet i del 1 til grunn for spesifikasjonen. Det legges opp til et enkelt system som har de nødvendige funksjoner for å tilfredsstille hensikten.
Del 2 av prosjektet vil være en ensidig opsjonsrett for oppdragsgiver. Dersom opsjonen blir realisert, vil webverktøyet være grunnlag for utprøvingen i 5-7 private barnehager. Jf. Punkt 1b.
Prosjektet skal være avsluttet 1. 8. 2012, med sluttrapport til Kunnskapsdepartementet innen 1. 10. 2012.
Anskaffelsens totale ramme er på kr. 400. 000, - eks. Mva.
Anbud id:
163589
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Tirsdag 30. August 2011