Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

282 Siste år
93 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder for prosjekt utvikling av verktøy for vurdering av kvalitet i barnehager

Registrert Dato: Tirsdag 30. August 2011

De 7 kommunene Drammen, Tromsø, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Oslo inngår i et storbysamarbeid innenfor barnehagesektoren, kalt Storbynettverket.
Dette samarbeidet skal bidra til å utvikle kompetanse og kunnskap til videre utvikling og kvalitetssikring av barnehagesektoren.
I denne forbindelse skal det opprettes et pilotprosjekt. Det ønskes tilbud på prosjektledelse av prosjektet og utvikling av en enkelt, web-basert system for evaluering av kvalitet i barnehager.
Anskaffelsen er to-delt:
Del 1. Ledelse av prosjektet ?Utvikling av verktøy for vurdering av kvalitet i barnehagen.? De deltagende kommunene vil bidra med prosjektressurser. Prosjektleder vil være ansvarlig for at prosjektet leverer som forutsatt. Prosjektleder er ansvarlig for å levere en sluttrapport.
Hovedelementene i del 1 er:
a) Utarbeidelse av kriterier/spørsmål for kvalitetsevaluering av barnehager.
b) Prøve ut materialet utarbeidet i punkt a, i 5 ? 7 private barnehager i hver av de 7 storbyene.
c) Utarbeide sluttrapport
Del 2 Utarbeide et web-basert vurderingsverktøy basert på materialet utarbeidet i fase 1. Verktøyet skal barnehagemyndigheten benytte ved tilsyn både i kommunale og private barnehager for å vurdere innholdet i det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Oppdragsgiver finner det, på dette tidspunktet, vanskelig å spesifisere et slikt system. Det vil være mest hensiktsmessig å legge resultatet av arbeidet i del 1 til grunn for spesifikasjonen. Det legges opp til et enkelt system som har de nødvendige funksjoner for å tilfredsstille hensikten.
Del 2 av prosjektet vil være en ensidig opsjonsrett for oppdragsgiver. Dersom opsjonen blir realisert, vil webverktøyet være grunnlag for utprøvingen i 5-7 private barnehager. Jf. punkt 1b.
Prosjektet skal være avsluttet 1.8.2012, med sluttrapport til Kunnskapsdepartementet innen 1.10.2012.
Anskaffelsens totale ramme er på kr. 400.000,- eks. mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Prosjektledelse, Prosjektleder, Ramme

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 20. September 2011