Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

291 Siste år
59 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder - mulighetsstudie - helsetjenestetilbudet på røros

Registrert Dato: Onsdag 03. Juni 2009

Helse Midt-Norge RHF skal, med forbehold om vedtak i styret jf. sak 61/09, sette i gang et arbeid med et mulighetsstudie om organisering, etablering og drift av helsetjenestetilbudet på Røros.
Bakgrunnen for oppdraget er å sørge for at befolkningen på Røros og i omliggende områder får et godt helsetjenestetilbud. Den ortopediske protesekirurgi flyttes fra Røros sykehus til Bevegelsessentret ved St. Olavs Hospital HF på ?Øya?. Denne virksomheten har i flere år vært hovedinnholdet i aktiviteten ved Røros sykehus.
Prosjektet er eid av Helse Midt-Norge RHF. Det vil bli etablert en egen styringsgruppe og en arbeidsgruppe som forutsettes ledet av en prosjektleder.
Vi søker egen prosjektleder for dette arbeidet. Prosjektleder skal i samarbeid med arbeidsgruppen utarbeide mulighetsstudiet for helsetjenestetilbud på Røros, og vil rapportere til styringsgruppen.
Helse Midt-Norge RHF ønsker å starte opp prosjektet så raskt som mulig. Styringsgruppen vil bli etablert medio juni 2009.
Det betyr at prosjektleder må være operativ straks anskaffelsesprosessen er avsluttet. Mulighetsstudiet skal være avsluttet i løpet av januar 2010 og det skal legges fram i en egen sak for styret i Helse Midt-Norge RHF.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Drift, Prosjektleder

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Tirsdag 16. Juni 2009